Yrityksille | Häämessut netissä

Tule näytteilleasettajaksi! Verkkomessuilla vierailee yli 10.000 kävijää.

Häämessut netissä

Kokonaan digitaalinen Häämessut netissä -tapahtuma kokoaa jo viidettä kertaa yhteiselle alustalle makeimmat häätuotteet ja mielenkiintoisimmat palvelut sekä inspiroivaa ohjelmaa ja arvontoja sekä häistä innostuneet parit ympäri maan.

  

Löydä sopiva tapa osallistua Häämessuille netissä

Valitse omalle yrityksellesi sopiva digitaalinen esittäytymistapa seuraavaan virtuaalitapahtumaan syksyllä 2022. Kiinnitä messuyleisön huomio varaamalla tehokas kombo, joka sisältää ständin verkkomessuilla, somepaketin ja omaa ohjelmaa HäämessuTV:ssä. 

 HÄÄT PRO VERKKOKAUPPAAN

 

Jos haluat keskustella vaihtoehdoista tai teille räätälöidyn paketin, otathan yhteyttä messutiimin Sannaan, Elliin tai Sariin.

TUTUSTU MESSUTIIMIIN

 

Autetaan yhdessä Ukrainan perheitä ja lapsia

Jokaisen maaliskuussa 2022 Häämessuille netissä -osallistuvan yrityksen messumaksusta on lahjoitettu 10 euroa, yhteensä 1000 euroa, UNICEFin Ukrainan kriisirahastoon.

Ajatuksemme ovat nyt ukrainalaisten luona. Eurooppalainen häämuotimaailma tekee tiivistä yhteistyötä monien ukrainalaisyritysten kanssa, sillä maassa valmistetaan hääpukuja Euroopan ja koko läntisen maailman markkinoille todennäköisesti enemmän kuin missään muussa eurooppalaisessa maassa. Häämessut netissä yhdessä messuille osallistuvien yritysten kanssa haluaa auttaa näitä taitavia ompelijoita ja heidän lapsiaan. Yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua sodan keskelle. 

#westandwithukraine  #pidetäänrakkaus

Lahjoita sinäkin! UNICEF: Ukrainan lapsia on suojeltava

 

 

Näin Häämessut netissä toimivat

"Nyt pitkän koronataantuman jälkeen syksyn 2021 Häämessut netissä olivat meille kuin lottovoitto; moninkertaistimme myyntimme aiempiin nähden."

Toimitusjohtaja Sanna-Leena Linna
Räätälistudio BQ

 

"Virtuaalinen Häämessut netissä -tapahtuma yllätti meidät positiivisesti ja sai aikaan selkeän piikin nettisivujemme kävijämäärissä tapahtuman aikana. Osallistuminen on meillä myös selkeästi vaikuttanut hääkyselyiden määrään messujen jälkeen."

Thomas Junell
Wohls Gård Ab

Messuile mukavasti vaikka kotisohvaltasi käsin 

Häätuotteet Häämessut netissä
Messuosasto Häämessut netissä
Häämessut netissä 2020 syksy
Häämessut netissä somekanavat
HäämessuTV

Kuin häämessut mutta netissä

Raikkaan ja modernin digitaalisen tapahtuman Häämessut netissä järjestää Häät-media

Kuvitus - Polttarit

 

KENELLE?
Hääpareille, juhlatiloille, catering-firmoille, kultasepänliikkeille, pukuliikkeille, hääsuunnittelijoille, visualisteille, kampaajille, maskeeraajille, kuvaajille, lahjapalveluille ja ihan kaikille häistä kiinnostuneille. Katso tuoteryhmät täällä.

MIKSI?
Hääparien ja hääalan yritysten toiveesta keväällä 2020 syntyi aivan uudenlainen kiireetön, ruuhkaton ja turvallinen virtuaalihäätapahtuma.

MITEN?
Häämessut netissä -verkkotapahtuma kokoaa yhteen hääalan palveluntarjoajat ja tuotteet sekä tuotteita ja palveluita etsivät hääparit. Ohjelmassa on myös arvontoja, asiantuntijahaastatteluja, virtuaalinäytöksiä ja hyvän mielen ohjelmaa HäämessuTV:ssä ja Häämessut netissä -somekanavissa..

FAKTAA
Häämessut netissä ovat kävijämäärältään Suomen suurimmat häämessut! Messujen kattavuus tilastojen valossa: 

  • toukokuussa 2020 yht.12 043 uniikkia kävijää 
  • lokakuussa 2020 yht. 15 117 uniikkia kävijää 
  • maaliskuussa 2021 yht. 10 608 uniikkia kävijää 
  • marraskuussa 2021 yht. 9 255 uniikkia kävijää 
  • maaliskuussa 2022 yht. 9 901 uniikkia kävijää


Yleisö tekee messusivuilla yhteensä noin 120 000 sivunlatausta per tapahtuma ja käyttäjät viipyvät sivustolla keskimäärin 6:20 minuuttia per istunto.

Lisäksi messujen Facebook-sivun ja Instagram-tilin kokonaistavoittavuus nousee tapahtuman ohessa lähes miljoonaan näyttöön per tapahtuma.

 

Osta messupaketti ja aloita valmistelut

HÄÄT PRO VERKKOKAUPPAAN

Jos ostit jo messuosaston ja olet luonut Häät.fi Yrityssivun, voit kirjautua takaisin omaan hallintapaneeliin täällä:

KIRJAUDU

Messutiimi apunasi

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö

Elli Ojankoski

tuottaja, juontaja

Sari Yli-Salomäki

tapahtuman tuottaja, yrittäjä