Yrityksille | Häämessut netissä 7.–11.3.2024

Tule näytteilleasettajaksi! Verkkomessuilla vierailee jopa 10.000 kävijää.

Häämessut netissä

Kevätmessut 7.–11.3.2024. 

Lue lisää alla ja katso videot!

   Mikä on Häämessut netissä?

Messutuottaja Sonja kertoo ja näyttää messuja alla olevilla pikaisilla videoilla. Muista laittaa äänet päälle!

     

   

Häämessut netissä on kävijöille ilmaiset, 5 päivää kestävät messut kokonaan virtuaalisena! Kaikki messuilla tapahtuu osoitteessa www.haamessutnetissa.fi. Messut sisältävät tietenkin messutuotteita ja tarjouksia lukuisissa eri tuotekategorioissa, messuohjelmaa sekä paljon kilpailuja ja arvontoja!

Messutuotteet näkyvät erityisen hyvin, jos ne on merkitty Tähtituotteiksi: tällöin niitä nostetaan koko messujen etusivulle, sekä kunkin tuotekategorian alkuun. Kävijät voivat merkitä tuotteita suosikeiksi ja lähettää suosikkilistan sähköpostilla itselleen, puolisolle tai häätiimille, jotta kaikki ihanat messulöydöt pysyvät tallessa!

Messutiimin sekä näytteilleasettajien tuottamaa messuohjelmaa on luvassa vähintään kolmena messupäivänä, ja koko ohjelma on katsottavissa messujen ajan sekä niiden jälkeen! Messuohjelmaa on paljon sekä Instagram-liveinä (@haamessutnetissa) että ennalta nauhoitettuna ohjelmana Messuohjelma-sivulla osoitteessa www.haamessutnetissa.fi.

Kevään Häämessut netissä järjestetään torstaista maanantaihin 7.–11.3.2024.

Osastojen myynti kevättapahtumaan on päättynyt.

Messuohjelma Häämessuilla netissä – miten se toimii?

Houkutteleeko oma ohjelma Häämessuilla netissä, jossa pääset tuomaan tuotteenne tai palvelunne tuhansien messukävijöiden tietoisuuteen? Näin messuohjelmat näkyvät!

   

   

Messuohjelmaa ilmestyy messujen aikana useana eri päivänä sekä Instagram-liveinä @haamessutnetissa-tilillä että ennalta tallennettuina ohjelmina suoraan messusivulle. Ohjelmaa tuottavat sekä messutiimi että näytteilleasettajat ohjelmapaikan ostamalla. Kaikki messuohjelmat ovat katsottavissa messujen aikana sekä niiden jälkeen.

  Oman messuosaston rakennus

Mietityttääkö virtuaalisen messuosaston ”rakentaminen”? Saat meiltä kattavat ja selkeät ohjeet, ja autamme aina tarvittaessa.

Katso alta messutuottaja Sonjan video, jossa messuosaston rakennus sekä messutuotteiden lisäys näytetään lyhyesti. Äänet päälle!

   

   

Messuosasto ”rakennetaan” Häät.fi:n yritystilillä, johon kirjaudut milloin sinulle parhaiten sopii. Saat meiltä koodin, jolla aktivoit Häämessut netissä -osastosi yritystietojesi hallinnassa. Muista tarkistaa samalla, että yrityksen yhteystiedot ovat kunnossa ja ajan tasalla!

Lisää tuotteesi tietoihin tuotteen nimi, kuva, hinta, verkkokaupan/kotisivun osoite sekä kattavat lisätiedot tuotteesta! Lisää myös tietoihin, millä tavoin toivot potentiaalisilta asiakkailta yhteydenottoja messujen ajan. Mikäli sinulla on messutarjous, laita se näkyviin jo kuvaan ennen kuvan latausta sekä tuotteen otsikkoon ja lisätietoihin.

  

 Jos ostit jo messuosaston ja olet luonut Häät.fi Yrityssivun, voit kirjautua omaan hallintapaneeliin ja aloittaa messuosaston rakentamisen täällä:

KIRJAUDU

Jos yritykselläsi ei vielä ole Häät.fi Yrityssivua, luo ensin maksuton tili:

Luo tili

 

 

Häämessut netissä ovat kävijämäärältään Suomen suurimmat häämessut!

Keväästä 2020 lähtien järjestetyillä messuilla on vieraillut keskimäärin 10 000 uniikkia ja aktiivista kävijää. Syksyn 2023 messuilla keskimääräinen kävijä teki sivunavauksia, klikkauksia tai suosikiksi merkitsemisiä keskimäärin 19,58 aktiivista tapahtumaa. (Lähde Google GA4)

Lisäksi messujen Instagram- ja Facebook-kanavien kokonaistavoittavuus oli lähes 200.000 tavoitettua tiliä tapahtuman aikana syksyllä 2023. (Lähde: Meta)

 

Jos haluat messunäkyvyydestä laskun, keskustella vaihtoehdoista tai suunnitella teille räätälöidyn paketin, otathan yhteyttä messutiimin – löydät yhteystietomme alta.

Messutiimi apunasi

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Sonja Civil

tuottaja, juontaja

Sanna Laaksonen

asiakkuuspäällikkö

Sari Yli-Salomäki

tapahtuman tuottaja, yrittäjä