Mitä häämessuilla tapahtuu just nyt! | Häämessut netissä 7.–11.3.2024

Just nyt!

Seuraa täällä hetki hetkeltä, mitä messuilla ja kulissien takana tapahtuu. 

Messut käynnissä to–ma 7.–11.3.2024.

Helpon mutkattomille verkkomessuille kävijän ei tarvitse rekisteröityä eikä ilmoittautua etukäteen, ja tapahtumaan osallistuminen näillä sivuilla haamessutnetissa.fi on kokonaan maksutonta.

Upeita osastoja!

Kaikkien upeiden messuosastojen joukosta hääsomevaikuttajat valitsivat näiden kevään 2024 messujen parhaaksi osastoksi Lasten Juhlien Tekemistä lapselle häihin! Paljon onnea! 

"Varsinkin nykyään on jo suht yleistä, että hääparillakin on omia lapsia häissä, joten heidänkin viihtyvyytensä on myös tärkeää. En ollut ennen tätä osastoa edes hoksannut, että lapsille voisi hommata häihin erikseen jonkun 'viihdyttäjän'."

Parhaan osaston äänestyksessä kärkipäähän nousivat myös Preserved By Love, Anna Lindh, Little Details Helsinki, Pastelligrafia ja Vau Graphics.

 

Maanantai 11.3. – Viimeinen messupäivä!

23:59

Kiitos ihanat messukävijät & näytteilleasettajat – teitte päivistämme huippuja!

Messut sulkeutuvat tällä kertaa, ihanaa kevättä!

19:22

Last chance!

Jäitkö pohtimaan vielä hankintoja? Huomasithan kaikki upeat tarjoukset? Huomenna messutarjouksia ei enää saa... Entä muistitko osallistua kaikkiin ihaniin arvontoihin?

NYT on se aika tehdä loput päätökset hankinnoista, sillä messut sulkeutuvat tänään klo 24 ja huomenna on jo liian myöhäistä...

 

14:00

Tykkäisitkö voittaa arvonnassa Kohinoor Valerie timantti-morganiitti korvakorut? Mene Keskisen Kellon osastolle ja klikkaa sieltä Keskisen Kellon Instagramiin ja bioon. Löydät sieltä bannerin kampanjasivulle ja arvonnan, jossa nämä ihanuudet voi voittaa!

 

13:15

Haluatko voittaa prässätyn kukkataulun omista hääkukistasi?

Käy vastaamassa kävijäkyselyyn, anna meille palautteesi ja ideasi tai kehitysehdotuksesi ja olet mukana arvonnassa!

 

10:55

Hääkutsut vielä etsinnässä? Pastelligrafialla tehdään paperituoteunelmista totta! Katsothan Pastelligrafian messuosastolta valikoiman hääkutsuista aina hääpäivän paperituotteisiin saakka. Pastelligrafia on myös palkittu Vuoden Uusi Hääyritys 2024!

 

08:30

Viimeinen messupäivä on alkanut

Nyt on aika varmistaa, että messujen aikana tehdyt löydöt eivät valu hukkaan. Jos tuotteesta tai palvelusta heräsi kysymyksiä, nyt kannattaa ottaa yritykseen yhteyttä.

 

 

Sunnuntaina 10.3. – 4. messupäivä

21:45

Sunnuntai-illan iloksi etsiskelimme osastoilta ihanimpia pikkuasioita, joita ilman ei ehkä voi lähteä messuilta. Löysitkö sinä jo nämä?
 
Kissojen & koirien häärusestti (Anna Lindh)
 
Hiuspinnit hääkukistanne (Preserved By Love)
 
Paikkakortit (Grafilia)
 
A3 / tekemistä istumapaikalle (Tekemistä lapselle häihin!)
 
Persona-rusetit (Kravattino)
 
Lancôme La Vie Est Belle Eau De Parfum 50 ml (Cocopanda)
 
Kaasojen lahjalaatikko (Vau Graphics)
 
Yhdessä korvakorut (VS Design)
 
Mussukka puukorvakorut (Timanttiset Sello)
 
Triple Apple Flower Stud Earrings – White (Upcycle with Jing)
 
Kide riipus kokonaisuus kampanja (Olli Johan Lindroos)
 
Lykka Elegance kultaiset halo-timanttikorvakorut (Keskisen Kello verkkokauppa)
 
ERINACEUS – ILMAINEN POSTITUS koodilla HAAKORU24 (Puputti Design)

 

16:40

Kaikki messuarvonnat on nyt julkaistu!

Arvonnat ovat käynnissä messujen päättymiseen eli maanantaihin 11.3. keskiyöhön saakka! Muistathan osallistua kaikkiin sinua kiinnostaviin arvontoihin. Messujen pääkilpailun palkintona on 3500 € arvoinen Uniikkisormus Olli Johan Lindroosilta!

 

14:25

Preserved By Love toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi messuosastolleen ihailemaan, miten hääkimppu tai viehe voidaan hyödyntää häidenne jälkeen. Varaa paikka omille kukillesi Häämessut netissä -tapahtuman aikana saadaksesi –15 % alennuksen. 

 

13:15

Tiesithän, että voit katsoa Instagram-tallenteina kaikki julkaistut upeat messuohjelmat, vaikka sinulla ei olisikaan omaa Instagram-tiliä?

Suuri osa messujen ohjelmista julkaistiin Instagram-tallenteina ja ne ovat nähtävissä kaikille, myös niille, joilla ei ole omaa Instagram-tiliä. Mene täällä messusivuilla 'HäämessutTV'-välilehden kautta kevään 2024 messujen ohjelmiin, avaa ohjelma ja klikkaa ohjelmatietojen alla olevaa painiketta KATSO TALLENNE. Antoisia messuohjelmien katseluhetkiä tänään!

 

10:20

Autetaan yhdessä!

Häämessut netissä yhteistyössä kaikkien tähän kevään 2024 tapahtumaan osallistuvien yritysten kanssa on tehnyt 500 € lahjoituksen tärkeää työtä tekevälle Naisten Linjalle.

Lahjoituskohteemme Naisten Linja on tarkoitettu kaikenikäisille väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille naisille ja tytöille, itsemäärittelyä kunnioittaen, sekä heidän läheisilleen. Naisten Linja auttaa myös digitaaliseen väkivaltaan ja verkkohäirintään liittyvissä kysymyksissä. Naisten Linjalle voi soittaa tai chatata, ja kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia.

”Naisten puolella. Väkivaltaa vastaan.”

 

08:30

Häät syksyllä ja sulhasella kuntokuuri vielä kesken? Räätälistudio BQ:n mittapukulahjakortti on loistava ratkaisu tähän. Käy osastolla, osta nyt lahjakortti alennettuun hintaan ja tilaa puku loppukesästä, kun body on fitissä. Lahjakortti mittatilauspukuun, -liiviin ja -paitaan 945 €.

 

08:25

Wow mikä aurinko! Ihanan kiireetön sunnuntai edessä häämessuillen.

Tänään on koko päivä aikaa tutkia osastoja ja tarjouksia sekä osallistua arvontoihin, joita julkistetaan vielä monta lisää.

 

Lauantaina 9.3. – 3. messupäivä 

20:45

Koko HäämessuTV:n ohjelma nyt tallenteina

Jos jotain ehti mennä ohi torstain, perjantain tai lauantain ohjelmista, suunnista ohjelman sivulle ja löydät sieltä linkin ohjelman tallenteeseen. Ota siis mukava asento sohvalla ja sukella videoiden maailmaan! Häämessutiimi alkaakin jo valmistautua sunnuntain messupäivään.

 

18:05

Älä palele ulkona häämekossasi! Vuokraa itsellesi Ompelimo Johanna Paatolan upea valkoinen samettinen nilkkapituinen viitta! Viitan vuokra nyt 95€/ 7 vrk sis. pesun. Tämä toimii hyvin ulkohääkuvauksissa ja matkalla vihkipaikkaan ja juhlapaikkaan. Suunnista Ompelimo Johanna Paatolan messuosastolle ja käy katsomassa viitan kuvat Instassa @lempivaate stoorissa!

 

16:10

Kaikki lauantain ohjelmat ja arvonnat on nyt julkaistu!

Katso seuraavaksi ohjelmat hääbudjetin laatimisestä sekä vuoden 2024 häämuodista Ohjelma-välilehdeltä.

 

15:44

Suuntaa nyt Heisip.comin osastolle ja varaa hääkuvaus Häämessut netissä aikana 7-11.3.2024. Video add-on etuna 590€, norm. 950€! Exclusive tai Premium -paketin varanneille save the date tai koekuvaus veloituksetta. Kuvaajalle voi esittää kysymyksiä esim. verkkosivuilta löytyvän chatin, messengerin, whatsappin tai ig:n kautta. Katso myös Heisipin messuohjelma perjantailta, jossa Kaho ja Sonja juttelevat hääkuvauksesta – tallenteena nyt!

 

13:30

Iltapäivän ohjelmat jo kovassa vauhdissa

Liity mukaan liveihin, seuraava alkaa klo 14. Mitä hääkyydin tilaamisesta pitää tietää ja millaisia ovat oikeasti ylelliset menopelit?! Ohjelmaa klo 16 asti.

 

08:25

Messuilla jo? No on täällä "muutama" muukin!

Vielä reipas 3 tuntia ensimmäiseen Instagram-liveen klo 12, jossa saat Ollin vinkkejä sormuksiin ja uniikkien korujen tilaamiseen. Ennen sitä onkin hyvin aikaa tutkia osastoja ja etsiä ihania ideoita teidän häihin!

Perjantaina 8.3. – 2. messupäivä

19:40

Illan viimeinen ohjelma on käynnissä Instagram-livenä nyt!

Ilta on ollut täynnä mitä inspiroivampia ohjelmia täynnä vinkkejä mm. vastuullisiin hääpukuvalintoihin, hääkuvaukseen, vihkisormuksen valintaan sekä hääpäivän aikataulutukseen. Kaikki ohjelmat ovat katsottavissa tallenteina myös jälkikäteen!

 

17:00

Toista liveohjelmailtaa starttaillaan juuri tuttuun tapaan The Hotel Mariassa!

Liveohjelmaa on luvassa Instagramissa @haamessutnetissa tänään klo 18-20, ja täällä juuri messutuottaja Sonja ihastelee tämän illan kuvauslokaatiota eli upeaa sviittiä, jossa on mielettömän kauniin ammeen lisäksi oma höyrysauna... Olisipa aikaa jäädä tänne nautiskelemaan!

 

12:30 

Messuperjantain eka arvonta on julkaistu!

Muistathan osallistua kaikkiin jo julkaistuihin arvontoihin Arvonnat-välilehdellä. Julkaisemme uusia arvontoja sunnuntai-iltaan saakka useita kertoja päivässä!

 

08:21 

Toinen ihana messupäivä on alkanut ja early birdit jo linjoilla

Olipa huippu avajaispäivä eilen, kun teitä messuvieraita kävi messuilla jo tosi paljon. Kertokaapa somessa meille, miten ja missä messuilette ja tägäilkää @haamessutnetissa.

Me nautimme kovasti upeista osastoista, pöhinästä somessa sekä onnistuneista liveistä eilen! Tallennetut livet voit katsoa jälkikäteenkin, kun sulla on sopiva hetki.

Torstaina 7.3. – 1. messupäivä

 

 

22.50

Kiitos upeasta päivästä! Hyvää yötä!

Mikä avauspäivä! Kiitos että olit tässä matkassa mukana heti ensimmäisenä päivänä. Hyvää yötä!

20.10

Illan liveohjelmat on nyt nähty ja kaikkia voi katsella myös tallenteina.

Ihanaa että olette olleet messissä! Nyt on vielä hyvin aikaa tutkia messutuotteita ja tehdä löytöjä!

17.45

HäämessuTV:n 1. Liveohjelmailta alkaa vartin päästä klo 18.00!

Viihdytään ohjelman parissa aina klo 20.00 asti

13:45

Nettihäämessujen 'ensimmäinen ikinä' Liveohjelmailta starttaa tänään klo 18 suorana The Hotel Mariasta Helsingistä. Hyppää silloin HäämessuTV:n ohjelmien pariin!

Mitä tämän illan ohjelmista odotat eniten?

12:00

The fun has just begun! Messutuotteet ja näytteilleasettajien osastot ovat nyt avoinna!

Kun teet löytöjä, jaa niitä meille muillekin esim. Instassa tägäämällä @haamessutnetissa

 

09:17

Vajaa 3 tuntia messujen alkuun ja siihen että osastot aukeavat

Mitä odotat messuilta eniten?

 

   

ENNEN KEVÄÄN MESSUJA

  

Tiistaina 4.3.2024
 

Näytteilleasettajat viimeistelevät juuri osastojaan ja saimme muutamia vinkkejä tulevista tarjouksista ja uutuuksista jo ennakkoon!

 

Upcycle with Jing

15% alennus verkkokaupassa messujen ajan, poimi koodi osastolta!
 
Bossa Weddings & Events

Kahdelle ensimmäiselle hääparille, jotka tekevät Bossa Weddings & Eventsin kanssa kokonaisvaltaisen hääsuunnittelusopimuksen (sopimus tehdään vuonna 2024) messulahjana morsiamelle hääpäivän kaunis kukkakimppu (arvo n. 100 €).

Vau Graphics

Osastolta löytyvällä koodilla saat koko tilauksestasi 10 % alennusta. Tarjous voimassa 31.3.2024 asti.
 
Villi Vanilja 

Hääkampaus- ja meikkipaketti harjoituksella 330€ (norm 380€)

Hiustenpidennys ompelutekniikalla ja väripaketti 850€, etusi jopa yli 200€
 
Unique Day

7.3.-18.3.2024 aikana tehdyistä tilauksista 10 % alennus tilauksen loppusummasta

Unique Dayn uutuustuote auttaa tallentamaan vieraiden ottamia kuvia vaivattomasti! Vieraat skannaavat koodin ja pääsevät yhteiseen kansioon, missä voivat jakaa ja tallentaa juhlan parhaat hetket. Tee juhlastasi unohtumaton ja tallenna kaikki tärkeät hetket yhteen kansioon!
 
Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea

Trendikäs vihkikaari kukkakoristeilla häämessutarjouksena 195€ (norm. 270 €).
Kullanvärinen, metallinen, tukeva 8-kulmainen vihkikaari on helppo kuljettaa 2 osassa ja sisältää 2 silkkikukka-asetelmaa.
 
Schick Salon

Hääkampauksen ja -meikin ostajalle vapaavalintaiset Schick-malliston korvakorut kaupan päälle (edun arvo 15-30 €).
 
Floramore

Floristimestari Tanja Lähdeahon kukkakirja, joka sopii vaikka lahjaksi kaasoille, äideille tai kukka-asetelmien DIY-oppaaksi ennen hääjuhlia. Kirja messutarjouksena vain 26 € (sh  28–36 €).
 
Kavaljeeri

–30% alennus kaikista Kavaljeerin myyntituotteista, kuten puvuista, asusteista (mm. rusetit, olkaimet, solmiot, vyöt) ja nahkakengistä.
 
Krapihovi

Kun varaat vähintään 100 hengen juhlat Onnelasaliin tai vähintään 60 hengen juhlat ravintola Mankeliin tai ravintola Krapihoviin tammi-huhtikuulle 2025, saat Yön yli saunoen Krapilla – lahjakortin kahdelle.
 
Anna Lindh

-10 % malliston tuotteista messujen ajan.
  
Arctic Cherry

Häämessujen aikana Seremoniamestari-palvelun varanneille kaupan päälle ilmainen valinnainen ohjelmanumero (arvo 250€).
 
Grafilia

Messutarjouksena kaikki maaliskuun aikana Grafilialle tehdyt tilaukset -10 %.
 
Fefefone

10 € alennus kaikista äänivieraskirjavuokrista messujen ajan. Tulossa uusi puhelinmalli, joka julkaistaan Häämessuilla netissä torstaina 7.3.!

Häät-lehti ja Häät.fi

Inspiroidu häätarinoista ja etsi parhaat ideat ja vinkit upeista kotimaisista Häät-lehdistä. Messutarjouksena kaikki näköislehdet vain 1,50 € (norm. 4,50–1,50 €). Lukuoikeus ostettuihin numeroihin on voimassa 12 kk.

   

Keskiviikkona 7.2.2024
 

Ennakkokilpailu on käynnissä! Valitse suosikkisi häiden paperituotteista ja voita 100 euron lahjakortti.

 

Tiistaina 6.2.2024

 

Tulossa uutta HäämessuTV:n ohjelmassa: LIVEOHJELMAILLAT torstaina 7.3. ja perjantaina eli naistenpäivänä 8.3. Liveohjelmaa luvassa myös lauantaina 9.3.  

Tilaa uutiskirje

Tilaa Häät-viikkokirje ja saat häämessu-uutiset sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. 

TILAA UUTISKIRJE