Mitä häämessuilla tapahtuu just nyt!

Just nyt!

Seuraa täällä hetki hetkeltä, mitä messuilla ja kulissien takana tapahtuu. Messut käynnissä taas 2.–6.11.2023.

Helpon mutkattomille verkkomessuille kävijän ei tarvitse rekisteröityä eikä ilmoittautua etukäteen, ja tapahtumaan osallistuminen näillä sivuilla haamessutnetissa.fi on kokonaan maksutonta.

KIITOS HUIKEISTA KEVÄTMESSUISTA!

Voit edelleen katsoa kevätmessujen ohjelmatallenteita täällä >>

Jatka häiden suunnittelua myös Häät.fissä >>

 

 

Tilaa uutiskirje

Tilaa Häät-viikkokirje ja saat häämessu-uutiset sähköpostiisi ensimmäisten joukossa. 

TILAA UUTISKIRJE

 

Häämessut netissä 2023 KEVÄT

Maanantaina 20.03.


23.59 Messuosastot sulkeutuvat

Kevättapahtuma on päättynyt. Olipa huikeaa: huippuja uutuuksia, hyviä tarjouksia ja inspiroivaa ohjelmaa. Lisäksi arvonnat tekivät monen onnelliseksi ja toivat pöhinää näytteilleasettajien sometileille. Kiitos ja nähdään taas syksyllä!


23:15 Voi mikä vilske!

Messuosastoilla on ollut melkoinen säpinä viimeisenä messuiltana. Ihan hurjan hienoa, että osastoilta on löytynyt niin monia mielenkiintoisia ja uusia juttuja. Vielä muutama hetki aikaa, kunnes osastot keskiyöllä suljetaan. Nyt todellakin on loppukirin ja viimeisten muistiinpanojen aika. 


14:45 Jätä palautetta ja voita lippupaketti!

Kävijäkyselyyn vastanneiden kesken arvotaan mahtava 2 hlön lippupaketti Mamma Mia! -musikaaliin kesälle! Vastausaikaa on ke 22.3. klo 16 saakka.
 

12:30 Messujen suurin arvonta on vielä käynnissä!

Voit voittaa Amelie-hääpuvun arvoltaan jopa yli 2000€!
 

08:30 Alkoiko arki?

Tänään ehdit vielä tehdä viimeiset löydöt osastoilla, sillä messut ovat avoinna vielä koko päivän puoleen yöhön saakka.

Sunnuntaina 19.03.

18:30 Kaikki arvonnat on nyt julkaistu!

Muista osallistua kaikkiin arvontoihin ja seurata edelleen @haamessutnetissa-Instagramia ja tätä Just nyt!-sivua, vinkkaamme nimittäin parhaita messutarjouksia ja tuotteita huomiseen iltapäivään saakka. Ja hei, messuosastot ovat auki huomiseen keskiyöhön saakka, vielä on siis aikaa tarttua tarjouksiin ja löytää uusia ihania tuotteita ja palveluita!


15:15 Mutta vielä mennään...

Lähes kaikki messujen arvonnat on nyt julkaistu, mutta vielä on jäänyt illalle yksi arvonta odottamaan. Muistathan osallistua kaikkiin arvontoihin sekä vastata kävijäkyselyyn, jossa voit osallistua myös Mamma Mia! -musikaalin lippupaketin arvontaan!

14:30 Kaikki messuohjelmat on nyt julkaistu!

Löydät kaikki messuohjelmat nyt Ohjelma-sivulta, ja ne kaikki ovat katsottavissa myös messujen jälkeen!


12:00 Häätarinat juuri julkaistu, miten ihania kotimaisia häävideoita meille onkaan koottu!

Löydät Häätarinat Ohjelma-sivulta HäämessuTV:stä!

11:20 Parhaat löydöt tämän aamupäivän aikana?

Täällä me just bongattiin, että persoonallisen hääauton saa vuokrattua jopa vain 150 €:lla. Käy kurkkaamassa kaikki vaihtoehdot täällä: Näytteilleasettajat -> Hääauto ja muut häiden kulkupelit


08:27 Ihanan laiska sunnuntai edessä häämessuillen kotisohvalla, vai mitä?

Ohjelmat alkavat tänään klo 12:00 joten tässä on vielä hyvää aikaa tutkia osastoja ja tarjouksia.

 

Lauantaina 18.03.

22:33 Wohoo! Teitä on jo yli 6000!

Lauantain myöhäisillassa hetki sitten messuvieraiden määrä rikkoi jo maagisen 6000 kävijän rajan! Ihan huippua että niin moni on jo ollut hääsuunnitelmien kimpussa ja vielä kaksi huisin jännää päivää tulossa! Messutiimi vetäytyy nyt yöpuulle ja näkee unia huomisista ohjelmista ja arvonnoista...

19:50 Jokainen on ansainnut hippusen luksusta

Oletko löytänyt kivoja tuotteita uudesta kategoriastamme Luksushäät? Sunnuntain ohjelmassa klo 12:30 Melissa @haammeblogi kertoo omista löydöistään ja ajatuksistaan luksukseen liittyen.


16:25 Hääkutsut tai hääpäivän paperituotteet vielä hankintalistalla?

Pastelligrafialla on messujen ajan tarjouksessa edukkaimmat paikkakortit koskaan sekä uutuustuote vahasinetit myös messutarjouksessa! Käy tutustumassa Pastelligrafian messuosastolla tuotteisiin nyt!
 

15:30 Kävijäkysely on julkaistu!

Käy antamassa meille palautteesi, kaikki otetaan ilolla vastaan! Voit samalla osallistua arvontaan, jossa yksi onnekas saa 2 hlön lippupaketin ensi kesälle Mamma Mia!-musikaaliin! Tässä olisi täydellinen treffi-idea, morsiamen ja kaason hemmottelupäivä tai vaikka huomenlahja puolisolle!


14:35 Oletko miettinyt häiden ohjelmaa?

"Häiden ohjelma ja musiikki" -messutuotteista ja näytteilleasettajilta löydät paljon kivoja vinkkejä häiden ja muiden juhlien ohjelmaan. Lasten Juhlien Anna kertoi meille sellaisen vinkin, että aikuisille tarkoitetut salatehtävät eivät aina sovi lapsille. Jos tämä kiinnostaa, käy Lasten Juhlien osastolla ja etene sieltä heidän kotisivuilleen, josta voit ladata nimenomaan lapsille suunnitellut salatehtävät. Huippua!


13:45 Ohjelma on juuri käynnissä

Myös jo esitetyt ohjelmat näet tallenteena edelleen! Muista tsekata Ohjelma-välilehdeltä koko ohjelman aikataulu.

Päivän ekat arvonnatkin on juuri julkaistu, muista käydä osallistumassa!
 

13:05 VUODEN HÄÄKUVA 2023-kilpailun voittaja on juuri julkaistu!

Voittokuva on nimeltään "Samassa veneessä" ja ihanan utuisen, romanttisen järvenselällä otetun kuvan on kuvannut taitava Mari Hakanen Photography! Toiseksi sijoittui Miika Hämäläinen kuvalla "Something blue" ja kolmanneksi Sami Siilin "Stairway to wedding". Onnittelemme vielä kerran voittajaa sekä koko finaalikymmenikköä!


10:30 LIVEt alkamassa klo 12

Enää hetki lauantain messuohjelmaan alkuun, klo 12:00 alkaa Morsiamen ihonhoitoaiheinen Instagram-live!

Messutuottaja Sonja on juuri matkalla päivän kahden liven kuvauspaikkaan, joka onkin todella spesiaali! Sonjan ja Hannan DIY-hääkutsulive klo 12:30 sekä niin jännittävä Vuoden Hääkuva 2023 -kilpailun voittajan julkaisu ja haastattelu tehdään molemmat täältä spessukuvauspaikasta, tuuthan katsomaan?

Ja psst! Niin siistejä arvontoja julkaistaan tänään jopa 4 kpl, ja ekat, torstaina julkaistut arvonnat jo päättyvätkin. Muistathan osallistua tänään!


08:20 Kukkuluuruu! Jokos siellä on heräilty?

Vielä reipas 3 h ensimmäiseen Instagram-liveen klo 12, jossa saat vinkkejä morsiamen ihonhoitoon ennen häitä. Sillä välin ehdit hyvin tutkia osastoja ja etsiä ihania ideoita teidän häihin!

Perjantaina 17.03.


23:00 Kauniita unia

Messutiimi lähtee nyt höyhensaarille keräämään voimia lauantain livelähetyksiin. Nuku hyvin ja nähdään huomenna!


19:30 Iiiiks! Nyt se on julki!

No johan on arvonta! Nyt voit voittaa viimeisen päälle luksusyön aamiaisineen kahdelle Hotel F6:ssa Helsingissä. Kuka teistä haluais voittaa tämän? Mene hakemaan ohjeet Arvonnat-välilehdeltä ja osallistu!


18:52 Häihin tuossa lapsia?

Onko häihisi kutsuttu myös lapset, mutta et tiedä mitä minkäkin ikäinen lapsi tarvitsee viihtyäkseen häissä! Laita Lasten Juhlien Annalle rohkeasti viestiä (ääniviestit käy myös), niin hän auttaa pohtimaan, mistä juuri teidän häissä pienet juhlijat innostuisivat. Löydät Annan yhteystiedot ja kanavat Lasten Juhlien osastolta: Näytteilleasettajat -> Häiden ohjelma ja musiikki


18:40 Vielä jännä odotus edessä, mikä on illan superarvonta...

17:30 Nyt Tampereelle juhlapukuja sovittelemaan!

Pukuvuokraamo Kavaljeerin liikkeestä annetaan neuvoja ja vinkkejä hääpuvun vuokraamiseen ja Häät-blogiyhteisön bloggaaja Milena @vaittiset2023-blogista on siellä mukana!

17:00 Kolmet häät yksien sijasta!

Tahdotaan kolmesti-hääblogin Petra kertoo, miksi ja miten he järjestävät kolme erillistä hääjuhlaa! (Tulkaa liveen kuuntelemaan meitä, Petraa kuulemma jännittää)

16:55 Ja lisää ohjelmaa perjantai-iltaan!

Ihan muutaman minuutin päästä sukelletaan taas ohjelman pariin kokonaiseksi tunniksi! Paras perjantai-illan aloitus!

16:45 Sormusshoppailua

Perjantain ensimmäinen messuohjelma on julki! Kulta-ajan Tammiston liikkeessä messutuottaja Sonja ihasteli Sandberg-timanttisormuksia ja kuuli parhaat vinkit kihla- ja vihkisormusten valintaan Kulta-ajan Julialta ja Jennilta. Löydät linkin ohjelman tallenteeseen tuolta HäämessuTV-välilehdeltä!
 

14:50 Uusi arvonta on julkaistu!

Messuilla on lanseerattu paljon uutuustuotteita, ja yksi niistä on Fefefonen äänivieraskirjat. Käy osallistumassa arvontaan ja voit voittaa 100 € lahjakortin Fefefonelle!
 

12:20 Messutuottaja Sonjan 5 vinkkiä messuiluun!

1. Muista käydä katsomassa kaikki messutuotekategoriat, myös teemakategoriat Boho ja Luksus! Ties mitä kaikkea ihanaa sieltä kategorioista voi löytyäkään...

2. Merkitse omat suosikkituotteet ja -palvelut <3-merkillä suosikiksi ja lähetä suosikkilista itsellesi, puolisolle, häätiimille, tai vaikka vinkiksi hää- tai huomenlahjaksi! Muista miettiä myös jo kihlajaisia tai polttareita: messuilta löytyy huima valikoima asusteita, koristeita ja vinkkejä myös näihin häihin oleellisesti kuuluviin juhliin!

3. Seuraa messuohjelmaa Ohjelma-välilehdeltä ja muista katsoa myös jälkikäteen jo ilmestyneet ohjelmat! Tänään perjantaina ohjelma alkaa klo 15 sormusvinkeillä!

4. Osallistu kaikkiin upeisiin arvontoihin Arvonnat-välilehdellä! Arvontoja ilmestyy joka päivä lisää, ja muun muassa tänään perjantaina illalla ilmestyy ihan todella erityislaatuinen arvonta!

5. NAUTI HÄÄMESSUHUMUSTA!
 

12:05 Tutustu mittatilausmahdollisuuteen paikan päällä messujen aikana

Räätälistudio BQ tarjoaa messuetuna lahjakortin: Mittatilauspuku, -liivi ja -paita yhteishintaan 899 €. Helsingin ja Tampereen liikkeeseen on vielä muutamia tutustumisaikoja jäljellä messupäiville! Käy katsomassa valikoima paikan päällä ja tee päätös messuostoksestasi sen jälkeen. Suuntaa ensi Räätälistudio BQ:n messuosastolle Näytteilleasettajat ->  Sulhasten hääasut ja miesten juhla-asusteet ja varaa tutustumisaika heti!

10:40 Häälahjaksi majoituslahjakortti –10 %

Laawu Kultaaseen ja Villa Kultaaseen tänään ostetuista lahjakorteista –10 % alennus! Tutustu Erämys-Keisarin Kosket Oy:n osastoon Näytteilleasettajat -> Hääyön viettopaikat ja lähetä tilaus yrityksen sähköpostiin tänään!  
 

08:10 Toinen ihana messupäivä on alkanut, ja ainakin täällä Helsingissä pirteän aurinkoisissa merkeissä!

Olipa muuten kiva päivä eilen, kun teitä messuvieraita kävi messuilla jo melkein 3000! Hurjaa! Me nautimme kovasti onnistuneista liveistä, joita muuten voi käydä katsomassa tallenteina edelleen.

Torstaina 16.03. – 1. messupäivä

18:55

Ekan messupäivän ohjelmat ja arvonnat on julkaistu!

Huh miten upeat messuohjelmat meillä olikaan tänään! Messujuontaja Sonja kotiutui juuri Lindexin showroomilta, ja miten paljon uutta tietoa opittiinkaan alusvaatteista! Tämän jälkeen Atelje Katariinan Oulun liikkeestä kruunattiin eka messupäivä näyttämällä huimasti eri tapoja kustomoida häämekkoja. Käy tsekkaamassa huomisen messuohjelmat www.haamessutnetissa.fi/ohjelma, sillä huominenkaan ei jätä ketään kylmäksi!

Samalla muista osallistua Arvonnat-sivulla kaikkiin käynnissä oleviin arvontoihin, siellä on jo nyt vaikka miten upeita arvontapalkintoja tarjolla!

 

16:45

Vartin päästä on aika kurkata vaatekaapin alusvaatehyllylle

Aino-Marja Öster ja messujuontaja Sonja miettivät aivan kohta suoraan Lindexin showroomilta, miten valita oikeanlaiset alusvaatteet hääpäivään. Tuu mukaan ja tee kysymyksiä!

 

15:33

Olisiko just sopiva hetki etsiä erilaisia arvontoja osastoilta?

Käy vaikka osallistumassa Hääkuvaaja Hessu Heikurisen kihlakuvaus-arvontaan! Yhdelle parille on luvassa ilmainen kihla-/parikuvaus (tunnin kuvaus Helsingissä).

 

12:25

Tuu mukaan ekaan HäämessuTV:n ohjelmaan klo 12:30!

Livessä Sonja kertoo tämän kevään hyväntekeväisyyskohteen valinnasta ja lahjoituksesta World Visionille kohdennettuna tyttöjen ja naisten hyvinvointiin. Tästä Sonjan kanssa on juttelemassa Oona Rintala World Visionista. Mitä kaikkea ihanaa messuilla onkaan luvassa? Sonja kertoo erityistärpit messuohjelmasta sekä vihjailee tulevista arvonnoista…

Siirry välilehden HäämessuTV kautta kevään ohjelmiin tai suoraan Instagramiin @haamessutnetissa-kanavalle.

 

12:00

The fun has just begun! Messuosastot ovat nyt avoinna!

Kun teet löytöjä, jaa niitä meille muillekin esim. Instassa tägäämällä @haamessutnetissa

 

09:14

Viime hetken valmistelut käynnissä, enää alle 3 tuntia avajaisiin!

Mitä sinä eniten odotat näiltä messujilta? Käy vaikka somekanavissa @haamessutnetissa kommentoimassa!

 

Keskiviikkona 15.3.

 

Viime hetken valmistelut alkavat olla mallillaan, ja osastot valmiita avajaisiin huomenna torstaina klo 12:00. Nyt huiltataan yksi yö, ja sitten mennään! 

 

Tiistaina 14.3.

Kulissien takana käy kova kuhina, kun Häämessut netissä alkaa ylihuomenna TO 16.3. klo 12! Silloin kannattaa heti olla kärppänä paikalla messujen auetessa, jotta pääset ekojen joukossa tsekkaamaan koko messutuotevalikoiman ja näytteilleasettajat! Ensimmäinen arvonta messujen aikana julkaistaan heti to 16.3. klo 12 jälkeen...

Muista käydä seuraamassa Arvonnat-välilehteä, ettet missaa yhtäkään meidän upeista arvonnoista!

 

Torstaina 9.3.

HäämessuTV:n ohjelma on nyt julkaistu! Ohjelmaa riittää peräti neljälle päivälle torstaista sunnuntaihin. Mukana superhyviä vinkkejä hääkutsuja, häämekkoja, alusasuja, sormuksia ja koristelua miettiville. Katso koko kevätmessujen ohjelma HäämessuTV:n sivulta.  

 

Tiistaina 21.2.

Messuille on tällä hetkellä ilmoittautunut yli 50 näytteilleasettajaa, ja ohjelmiakin on jo sovittuna reilusti toistakymmentä! Kulisseissa järjestelyt käyvät vilkkaana, ja messutuottaja Sonja suunnittelee parhaillaan myös kaikkia upeita arvontoja ja kilpailuja...

Psst! Ensimmäiset arvonnat on jo julkaistu Arvonnat-sivulla!

 

Maanantaina 6.2.

Tänään 6.2. klo 9:30 messuille mukaan tulemista miettivillä yrityksillä on etämiitissä mahdollisuus kurkata, miltä messuilu oikeasti näyttää "behind the scenes" ja miten verkkomessuilussa onnistuu. Vartin tietoisku on maksuton, ja aikaa on varattu tietysti myös kysymyksille.

 

Keskiviikkona 1.2.2023

Häämessut netissä tulee taas 16.-20.3.2023! Täällä messutuottaja Sonja on jo aloittanut messuohjelman suunnittelut, ja useita ohjelmapaikkoja on jo myyty hurjan upeille yrityksille. Lisäksi messuosastojen myynti on käynnistynyt hienosti, ja jo kymmeniä mielenkiintoisia näytteilleasettajia on mukana messuilla! Tästä tulee upea häämessukevät...

Psst! Näytteilleasettajien Early bird-kampanja on käynnissä 20.2. saakka.