Mitä häämessuilla tapahtuu just nyt!

Just nyt!

Seuraa hetki hetkeltä, mitä messuilla ja kulissien takana tapahtuu.

Seuraavat Häämessut netissä

torstaista maanantaihin 16.–20.3.2023

Helpon mutkattomille verkkomessuille kävijän ei tarvitse rekisteröityä eikä ilmoittautua etukäteen, ja tapahtumaan osallistuminen näillä sivuilla haamessutnetissa.fi on kokonaan maksutonta. Nähdään pian!

Yrityksille lisätietoa täällä

 

Maanantai 6.2.2023

Tänään 6.2. klo 9:30 messuille mukaan tulemista miettivillä yrityksillä on etämiitissä mahdollisuus kurkata, miltä messuilu oikeasti näyttää "behind the scenes" ja miten verkkomessuilussa onnistuu. Vartin tietoisku on maksuton, ja aikaa on varattu tietysti myös kysymyksille.

Liity etämiittiin 6.2. klo 9:30 tästä

Keskiviikko 1.2.2023

Häämessut netissä tulee taas 16.-20.3.2023! Täällä messutuottaja Sonja on jo aloittanut messuohjelman suunnittelut, ja useita ohjelmapaikkoja on jo myyty hurjan upeille yrityksille. Lisäksi messuosastojen myynti on käynnistynyt hienosti, ja jo kymmeniä mielenkiintoisia näytteilleasettajia on mukana messuilla! Tästä tulee upea häämessukevät...

Psst! Näytteilleasettajien Early bird-kampanja on käynnissä 20.2. saakka, koodilla JUHLA30 saat verkkokaupassa 30% alennuksen messuosastoista ja -ohjelmista!

Tiistaina 1.11.

15:15

Pastelligrafia: tervetulokyltti ja pöytäkartta-setti messutarjouksessa 200 € (norm. 260 €)! Tarjous voimassa 6.11. mennessä tehtyihin tilauksiin vuoden 2022 ja 2023 juhliin. Katso myös muut tarjoukset Pastelligrafian osastolta Hääkutsut-kategoriasta!

13:00

Suuri osa messuarvonnoista päättyy tänään! Tarkista siis Arvonnat-sivulta kaikki käynnissä olevat arvonnat!

9:00

Viimeinen messupäivä syksyn Häämessut netissä-tapahtumassa on käynnissä! Tänään on aikaa vielä 23:59 saakka tarttua upeisiin messutarjouksiin ja tutustua kaikkiin mahtaviin näytteilleasettajiin.

8:00

Messujen viimeinen arvonta on nyt julkaistu: voit voittaa 100 € lahjakortin hääpuvun ostoon Lavemille! Tarkista myös Arvonnat-sivulta kaikki muutkin vielä käynnissä olevat arvonnat, jottei mahdollisuus voittaa ihania palkintoja mene sinulta sivu suun.

Maanantaina 31.10.

20:00

Jälleen on arvottu aivan ihania palkintoja! Paljon upeita arvontoja on käynnissä vielä huomenna, ja messujen viimeinen arvonta julkaistaan huomenna aamulla.

14:31

Lasten Juhlat: Lasten Juhlilta saat mm. maksuttomat ladattavat lapsille sopivat salatehtävät. Tutustu messutarjouksiin ja käy lataamassa tehtävät Lasten Juhlien nettisivuilta. Messuosasto löytyy kategoriasta Häiden ohjelma ja musiikki.

13:55

Räätälistudio BQ: Juhlitteko häitä ensi kesänä? Räätälistudio BQ tarjoaa lahjakortin messuhintaan sulhasen pukusetille. Lahjakortti on voimassa helmikuun loppuun saakka, joten vielä ei ole kiire päättää puvun väriä tai yksityiskohtia. Kokonaisuuden suunnitteleminen voidaan aloittaa talven aikana tutustumiskäynnin yhteydessä. Löydät tarjouksen kategoriasta Sulhasten hääasut ja miesten juhla-asusteet.

13:40

Häät-lehden ja Häät.fi: Kaikki Häät-lehden näköislehdet messutarjouksessa vain á 2,50 €. Suuntaa osioon Muut häätuotteet ja palvelut". Näköislehdet kulkevat näppärästi mukana kännykässäkin eli voit lukea lehteä milloin sinulle sopii ja missä tahansa liikutkin.

11:35

Maanantain uusi arvonta on juuri julkaistu!

10:28

Tänään messuilla vietetään bohomaanantaita! Puhuttelevatko suositut tyylit boho tai boho chic sinua?

09:10

Koitti arki ja maanantai! Miten sun viikonloppu meni? Toivottavasti messuilta on löytynyt rutkasti ideoita ja konkreettisia ratkaisuja teidänkin häihin. 

 

Sunnuntaina 30.10.

20:00

Ensimmäiset messujen aikaiset arvonnat on suoritettu mutta vaikka arpaonni ei olisi nyt osunut sinuun, ei hätää! Arvonnat-sivulta löydät kaikki tällä hetkellä käynnissä olevat arvonnat, ja niitä julkaistaan lisää vielä maanantaina ja tiistainakin. Ole siis tarkkana!

17:35

Koruttamo: Hopeasta valmistetuista korvakoruista ja Friija Horisontal- kaulakorusta -10 % alennusta 2.11.2022 klo 21.00 asti kun ostostesi summa ylittää 266,00 euroa. Korut edustavat Koruttamolle pientä arjen luksusta ja sopivat mainiosti huomenlahjoiksi tai morsiuskoruiksi sekä piristämään arkeasi. Löydät tarjouksen Häälahjat ja huomenlahjat-kategoriasta!

17:30

Kaisankello.fi: verkkokaupasta koodilla Häät22 -20% alennus kaikista normaalihintaisista vihkisormuksista. Tarjous voimassa 2.11. saakka. Löydät tarjouksen Kihla- ja vihkisormukset ja muut korut-kategoriasta!

17:20

Kalligrafia Kaarel: ihanat kustomoidut vihkot 13€/1 kpl, 30€/3 kpl. Löydät tarjouksen Hääkutsut, muut paperituotteet ja koristeet-kategoriasta!

15:25

Nyt kun messuohjelma on kokonaisuudessaan ilmestynyt, alamme ilmoittamaan täällä Just nyt! -kanavalla messujen näytteilleasettajien parhaimpia tarjouksia aina tiistaihin 1.11. saakka! Muista seurata myös Instagramissa @haamessutnetissa!

15:10

Koko messuohjelma on nyt julkaistu ja kaikki ohjelmat pääset katsomaan jälkikäteen www.haamessutnetissa.fi/ohjelma! Viimeisissä messuohjelmissa hääbloggaaja-Sonja kertoi ensin uudesta boho-tuotekategoriasta josta nostettiin esiin messujen trendikkäimpiä tuotteita, ja messutuottaja-Sonja taas ennusti vuoden 2023 häätrendejä tyylistä koristeisiin ja hääjuhlien vibaan!

13:40

Häämekon osto edessä? Tsekkaa Tiina Rauhalan, hääpukujen todellisen ammattilaisen ja asiantuntijan live hääpukusovitukseen valmistautumisesta!

12:35

Sunnuntain messuohjelma on polkaistu käyntiin aina niin koskettavilla Häätarinat-häävideoilla. Myös Häämuoti 2023: upeita ja trendikkäitä häämekkoja Italiasta -ohjelma on juuri nyt julkaistu!

11:10

Sunnuntain ensimmäinen arvonta on julkaistu!

10:18

Odotatko sinäkin HäämessuTV:n Häätarinoita yhtä paljon kuin me? On ihan parasta uppoutua hääparien tunnelmiin ja tarinoihin taidokkaasti tehtyjen videoiden myötä. Puoli tuntia tätä ihanuutta tiedossa klo 12:00 – varaa nenäliina ja herkkuja jo valmiiksi!

09:15

Messutuottaja Sonjakin on jo työn touhussa, kiitos tuon nimenomaisen kellojen siirron! Tänään on viimeinen päivä messuohjelmia, ja voi miten paljon kaikkea ihanaa erityisesti häämuotiin ja trendeihin liittyvää ohjelmaa meillä on tulossa!

08:00

Olipa ihanaa nukkua tunti pidempään. Muistitko siirtää kellon talviaikaan? Viisaria käännettiin nyt siis "kesää kohti" eli jos kellosi näyttää nyt kesäaikaa 9:00, käännä se klo 8:00:aan.

 

Lauantaina 29.10.

18:20

Lauantain viimeinen arvonta on julkaistu! Kerro meille lemppari messuohjelmasi tähän mennessä tai mitä ohjelmaa odotat huomiselta, ja voit voittaa ihanan kultaisen sydänriipuksen! Kaikki arvonnat arvontasivulla.

15:35

Huh miten ihanista ohjelmista ollaan saatu nauttia koko iltapäivä! Nyt messutuottaja Sonja suuntaa myöhäisen lounaan laittoon, katsoo itsekin häämuotinäytös-ohjelman Barcelonan häämuotiviikoilta ja jatkaa sen jälkeen messujen parissa työskentelyä! Psst! Vielä klo 18 tulossa tänään uusi arvonta...

15:07

Nyt nautitaan ohjelmavideoista HäämessuTV:ssä! Joannan juhlapaikkavierailun ABC julkaistiin jo ja parhaillaan nautitaan huippumuodista morsiamille ja sulhasille Barcelonan catwalkilta. Huikean inspiroivaa häämuotia – tämä on nähtävä!

14:25

MAJ:n ihana live hääkampaustrendeistä löytyy tallenteena @haamessutnetissa! Samalla julkaistaan 50 € arvoinen lahjakortti MAJ:n palveluihin.

13:05

Nyt käynnissä ihanan Annin (Inna Creative) live aiheenaan ikimuistoiset paperituotteet! Anni jakaa myös kalligrafin parhaat vinkit kattaukseen ja paperituotteisiin!

13:00

Upean trendikkään Tahdon-tervetulokyltin arvonta on julkaistu! Muista osallistua myös muihin arvontoihin!

12:40

Sonja vetää jo toista Instaliveä putkeen. Juttelukaverina just nyt nuori hääalan yrittäjä Riina Tahdon-yrityksestä, joka teki huiman nousun Häät.fi TOP 50 Suosituimmat hääpalvelut 2022 -listalla.

11:25

Lievästi jännitystä ilmassa, kun Sonja valmistautuu äitinsä kanssa HäämessuTV:n lauantain ensimmäiseen ohjelmaan eli hauskaan Instaliveen "Ysärihäät versus nykyhetken häät". Tule linjoille IG-liveen klo 12!

10:45

Kävijäkysely on julkaistu! Käyhän antamassa meille palautteesi messuista ja osallistu samalla ihanan Ateljé Katariinan morsian ja kaaso-mukisetin arvontaan!

09:07

Kukkuluuruu! Jokos täällä on herätty? Vajaa 3 h ensimmäiseen liveen, jota onkin odotettu: Häät ennen ja nyt Sonjan ja hänen äitinsä seurassa! Messutiimin päivystäjä Sari keittää nyt aamukahvit.

Perjantaina 28.10.

23:45

Ensimmäinen messupäivä varttia vaille valmis. Olette olleet ihania! Hyvää yötä!

18:30

Seitsemältä alkaa illan viimeinen instalive suoraan Au3 Kultasepiltä. Puoli tuntia siis aikaa vielä surffailla tuotteita.

18:00

Juuri julkaistussa arvonnassa arvomme Kalligrafia Kaarelin hääkutsusuunnittelun -50%!

17:30

Nyt alkamassa IG LIVE DIY-häähuiskut: hääbloggaajat Hanna ja Jenna askartelevat ja jakavat parhaat vinkkinsä huiskujen tekoon

14:05

Upea By Enniveera-peiliakryylikyltin arvonta on juuri julkaistu!

14:00

Ensimmäinen messuohjelma on julkaistu! Löydät Emmin ja Sonjan liven @haamessutnetissa tililtä! Livessä muistellaan molempien kesähäitä, kerrotaan mikä häissä yllätti, ja annetaan parhaat vinkit hääsuunnitteluun.

13:00

Messujen isoin arvonta on juuri julkaistu! Arvontaan osallistujien kesken arvotaan upea, jopa 2000 € arvoinen Monica Loretti-hääpuku! Kaikki arvonnat löydät Arvonnat-sivulta!

12:30

Messujen alkamisen kunniaksi julkaistiin juuri Keskustelupakka-arvonta!

12:15

The fun has just begun! Messuosastot ovat nyt avoinna!

Kun teet löytöjä, jaa niitä muillekin esim. Instassa tägäämällä @haamessutnetissa

08:15

Vajaat 4 tuntia ja messut alkavat. Mitä sinä odotat tältä Häämessut netissä -tapahtumalta kaikkein eniten? Messut jatkuvat verkossa tiistai-iltaan asti.

 

Torstaina 27.10.

23:50

Messujen aattopäivä pulkassa. Niin paljon kaikkea kivaa tulossa, ettei meinaisi malttaa mennä nukkumaankaan. Huomenna nähdään!

18:15

Häät.fi Uutiskirje muistutteli, että messut alkavat perjantaina klo 12:00. Jos et vielä saa uutiskirjeitä, luo oma Hääpolkutili, ja pääset myös uutiskirjelistallemme. Luo tili täällä.

12:00

Tasan 24h siihen kun messuosastot avataan. Näyttää jo niin hienolta tuolla "pellin alla", me ei maltettais odottaa enää!

10:15

50 € shoppailurahaa messuille on just arvottu! Satojen osallistujien joukosta onnettaren suosiossa oli Cecile @frenchfinnishwedding Paljon onnea!