HäämessuTV Häämessut netissä 7.–11.3.2024

HäämessuTV:n ohjelmat

KEVÄT 2024

 

Sukella häähumuun HäämessuTV:n parissa, ja ota parhaat vinkit häiden asiantuntijoilta ja toisilta hääpareilta. 

  

Klikkaa ohjelmakohtaisille sivuille, niin voit tutustua ohjelmien sisältöön tarkemmin ja löydät linkit tallenteisiin. 

OHJELMA TO 7.3.2024

Tässä torstain liveillan ohjelmaa HäämessuTV:ssä. Voit katsoa ohjelmia myös myöhemmin tallenteina.

To 7.3. klo 18:00

IG LIVE Modernit luksushäät The Hotel Mariassa

Suomen uusin luksushotelli, The Hotel Maria Helsingissä toimii Liveohjelmailtojen upeana kuvausympäristönä Häämessuilla netissä to ja pe 7.-8.3. Millaisia häitä The Hotel Mariassa järjestetään, entä millaisia muita palveluita hääpareille on tarjolla? Ja miltä näyttää somessa jo hehkutusta keränneissä huoneissa? Haastattelussa mukana The Hotel Marian Head of Wellbeing and Movement Jenna Toivakka ja haastattelijana messutuottaja Sonja.

To 7.3. klo 18:30

IG LIVE Sulhasen puku mittatilauksena – näin valitset juuri oikeanlaisen hääasun

Millaiset ovat vuoden 2024 sulhaspukeutumisen trendit? Miksi mittatilauspukuun panostaminen kannattaa? Millaiset asut bestmaneille valitaan? Sanna-Leena Linna Räätälistudio BQ:lta kertoo miesten juhlapukeutumisen trendeistä ja kertaa pukeutumisetikettiä. Haastattelijana messutuottaja Sonja.

To 7.3. klo 19:00

IG LIVE Hääpäivän kaunistautuminen – mikä merkitys on koekampauksella ja -meikillä?

MAJ-ammattilainen luonasi kaunistamassa sinut tärkeään päivään. Miksi koekampaus ja -meikki ovat tärkeitä? Mitä niissä ja niihin valmistautumisessa tulisi ottaa huomioon? Instagram-livessä MAJ:n oma ihana Linda Huhtala ja haastattelijana toimii messutuottaja Sonja.

To 7.3. klo 19:30

IG LIVE Kaikki häämatkoista – ideoita ja vinkkejä erilaisiin häämatkoihin

Kaipaatteko vinkkejä häämatkan suunnitteluun? Pohditteko vielä, millainen häämatka olisi juuri teidän näköinen? Messutuottaja Sonja C. @matchista_morsian sekä tuore vaimo Sonja M. @mrsmork2023 toteuttivat erilaiset häämatkahaaveensa ja vertailevat häämatkojaan sekä antavat vinkkejä erilaisiin häämatkatoteutuksiin IG-livessä. Tule mukaan haaveilemaan häämatkoista!

OHJELMA PE 8.3.2024

Tässä perjantain liveillan ohjelmaa HäämessuTV:ssä. Voit katsoa ohjelmia myös myöhemmin tallenteina.

Pe 8.3. klo 18:00

IG LIVE Anna Lindh - Kestävän designin hääpuvut

Vastuullisuus ja aikaa kestävä design ovat hääpukeutumisen nykyaikaa. Miten hankkia hääpuku, joka on vastuullisesti Suomessa tehty ja jonka jatkokäyttö suunnitellaan jo pukua hankkiessa? Silkkipukuihin erikoistunut Anna Lindh kertoo 27 vuoden hääpukusuunnittelijan kokemuksella. Haastattelijana messutuottaja Sonja.

Pe 8.3. klo 18:30

IG LIVE Kameran kautta ihmissuhteiden saloihin – näin valitset teille sopivan hääkuvaajan

Kaho Kwok on toiminut häiden valo- ja videokuvaajana vuodesta 2015. Hääkuvauksessa hän pitää ihmissuhteista oppimista yhtenä tärkeänä osana kokonaisuutta. Tule kuulemaan vinkit, miten löydät juuri teille sopivimman hääkuvaajan, ja esitä kysymyksiä hääkuvaukseen liittyen livessä! Haastattelijana messutuottaja Sonja.

Pe 8.3. klo 19:00

IG LIVE Kohinoor & Keskisen kello: löydä elämäsi tärkeimmät timanttikorut

Hääpäivä on yksi elämän ikimuistoisimmista hetkistä, mutta siihen liittyvät koruvalinnat kulkevat mukanamme loppuelämän. Kohinoor-myyntiedustaja ja timanttikorujen asiantuntija Tuija Alasaukko-oja kertoo, kuinka löytää itselle täydellinen vihkisormus sekä timanttikorut, jotka korostavat parhaita puolia ja kruunaavat häätyylin. Haastattelijana toimii messutuottaja Sonja.

Pe 8.3. klo 19:30

IG LIVE Hääpäivän aikataulutus – näin varmistat sujuvan juhlapäivän

Tuoreet vaimot sekä Vuoden Hääsomeiksi äänestetyt ja Love me do-häämessuilla palkitut Jenna @bybridezilla ja Joanna @isaidyesandnowwhat jakavat parhaat vinkkinsä sujuvan hääpäivän aikatauluttamiseen. Mitä kaikkea kannattaa huomioida aikataulua rakentaessa? Entä mitä he tekisivät toisin? Tule kuulemaan ja ota muistiinpanovälineet esille, nyt tulee asiaa!

OHJELMA LA 9.3.2024

Tässä lauantain ohjelmaa HäämessuTV:ssä. Voit katsoa ohjelmia myös myöhemmin tallenteina.

La 9.3. klo 12:00

IG LIVE OJL Originals Uniikkikorun teettäminen on helppoa – saat Olli Johan Lindroosin ammattitaidon veloituksetta käyttöösi!

Uniikkikorun teettämisessä ei enää tarvitse pohtia, millaiseksi sormuksen hinta lopulta muodostuu tai paljonko suunnittelu maksaa. Valitse sinulle sopiva hintavaihtoehto alkaen 3500€, sitten tapaat korumuotoilija Olli Johan Lindroosin, Vuoden Kultaseppä 2021, ja OJL hoitaa loput. Häämessut netissä -tapahtuman aikana tehtyihin tilauksiin sisältyy Olli Johan Lindroosin suunnittelu veloituksetta! Messutuottaja Sonjan haastattelussa Olli Johan Lindroos kertoo myös menestyksekkään OJL Originals Trilogian sormusten muotoilun filosofiasta. Trilogian Lumi oli Vuoden Kaunein Sormus 2012 ja Kide Vuoden Kaunein Sormus 2016. Kaikkien OJL Originals -kokoelmien sormukset, kaula- ja korvakorut ovat aina yhteensopivia keskenään, nyt ja tulevaisuudessa. Ohjelma lähetetään suorana OJL Flagship Storesta, joka sijaitsee Stockmann Helsingin 1. kerroksessa.

La 9.3. klo 13:00

IG LIVE Arctic Cherry: 5 syytä hankkia ammattilainen hääjuhlan juontajaksi

Onko ulkopuolinen seremoniamestari häitä juontamassa outo juttu vai upea mahdollisuus viettää itse stressitön juhlapäivä ja mahdollistaa se myös läheisille? Instagram-livessä kuulet 5 syytä miksi kannattaa hankkia ammattilainen hääjuhlan juontajaksi. Tule kysymään ja saamaan vinkkejä rennon hääpäivätunnelman saamiseksi ammattilaisen avulla. Arctic Cherry Events Oy ja huolettomatjuhlat.fi tarjoaa esiintymis- ja ohjelmapalvelut ammattitaidolla ja lempeydellä ripauksella huumoria maustettuna. Seremoniamestari Kate hoitaa ohjelman rakkausseremoniasta, meikkauksesta ja häävalssien laulamisesta juhlien juontoon sekä koordinointiin. Myös tunnelmalliset laulut vihkimiseen ja upeat flamencoesitykset hääjuhlaan onnistuvat! Uutuuspalveluna Arctic Cherry tarjoaa myös morsiusparin tai morsiusseurueen äänimalja- ja Lapin rumpu -rentoutukset.

La 9.3. klo 14:00

IG LIVE Kruunaa hääpäivä sen arvoisella kuljetuksella - näin varaat luksuskuljetuksen hääpäivään

Hääpäiväksi monet haaveilevat luksusautoista, ja mikä olisikaan parempi hetki elämässä panostaa upeaan kuljetukseen kuin häät! Mihin kaikkiin tilanteisiin hääpäivänä voidaan luksuskuljetusta hyödyntää? Tule kuulemaan vinkit ja mukaan nauttimaan ylellisestä kyydistä Luxury Shuttlella! Haastattelijana messutuottaja Sonja.

La 9.3. klo 15:00

Hääbudjetin laatiminen – helppo homma vai pahin painajainen?

Voiko alkuperäisessä hääbudjetissa pysyä? Mitä kaikkia yllätyksiä budjettiin voi odottaa hääsuunnittelun aikana? Häämessutuottaja Sonja keskusteli hääsomettajien Katin @morsiuskengissa, Iitun @syteentaisaves ja Hannan @elohaat2024 kanssa Tampereen Häämessuilla helmikuussa tästä aina niin ajankohtaisesta aiheesta. Poimi ohjelmasta parhaat vinkit hääbudjetin laatimiseen!

La 9.3. klo 16:00

Häämuotinäytös 2024 – mieleenpainuvat häätyylit

Tule kurkistamaan mieleenpainuvia häätyylejä Barcelona Bridal Fashion Weekiltä. Vuoden 2024 häämuodissa saa erottua! Stagella nähdään trendikkäimmät tyylit niin morsiamille kuin sulhasillekin.