Työpaja: Itsevarmasti korkokengillä

Oletko aina halunnut oppia kävelemään kunnolla korkokengillä? Bridal Loungen korkkarityöpajassa saat parhaat vinkit suoraan ammattilaiselta!

Koroilla kävely on iso osa sekä morsianten että juhlavieraiden päivää. Korot tuovat lookiin tyylikkyyttä ja eleganssia. Tämä käytännöllinen työpaja sopii kenelle tahansa, joka aikoo edes kerran elämässään kävellä korkokengillä juhlissa. Työpajaan osallistuakseen täytyy vain yksinkertaisesti ottaa mukaansa korot, joilla haluaa oppia kävelemään ilman haasteita.

Työpajan vetäjänä toimii kuopiolaisen malli- ja tapahtumatoimisto L. B The Agencyn perustaja Linda Bosire. Linda kertoo, että mallityöskentely on isossa osassa Bosiren perheessä, ja koko perheen voimin he päättivät luoda toimintaa intohimonsa ympärille. L. B The Agency perustettiin uskossa, että intohimo lisää motivaatiota ja kurinalaisuutta, ja jaettuna se luo itseluottamusta ja siten inspiroi toisia parempaan maailmaan.


Korkokenkätyöpajassa Linda neuvoo, kuinka saavuttaa haluttu ilme unelmakoroillasi sekä mukava olo niillä kävellessä. Työpajaan pääset ilmoittautumaan nettisivujen ’osta liput’ painikkeesta. Työpaja sisältyy no