Oma rakkauslaulu – Platina

❤️Anna rakkaallesi intiimi ja ikimuistoinen lahja. Palkitut hitintekijät kirjoittavat teidän tarinanne rakkauslauluksi, joka takuulla koskettaa!

Teetä ikioma tarinanne tunteelliseksi rakkauslauluksi käsityönä Samuli Edelmannin ja Laura Närhen hittinikkareilla!

Yleensä kirjoitamme lauluja Suomen suurimmille iskelmä- ja popnimille (muun muassa Suvi Teräsniska, Anssi Kela, Laura Voutilainen), mutta rakkaustarinat eivät ole vain tähtien etuoikeus.

Laulusi kirjoitetaan haastattelun pohjalta, sovitetaan ja äänitetään (laulajana upeaääninen Mirkka Paajanen). Saat kuulla ja kommentoida laulun. Kommenttiesi pohjalta laulu tuotetaan valmiiksi, noin 3 minuutin pituiseksi kappaleeksi.

Platinapaketti sisältää Kultapaketin kuusi tuotetta (Spotify-versio, cd, kehystetty nuotti, lyriikkajuliste, mp3-versio, pdf-nuotti) sekä unohtumattoman live-elämyksen!

Saat Mirkan juhliisi esittämään ikioman rakkauslaulunne juhlavieraille (esim. vihkimisen tai ensimmäisen tanssinne yhteydessä). Ennen esitystä Mirkka kertoo tarinanne kirjoittamisesta lauluksi, mikä valmistelee vieraat vastaanottamaan hetken. Luvassa on tunteellinen kokemus!