Mennään naimisiin digilehti

Mennään naimisiin -digilehti 1/2018. Lehti on edelleen tuhti tietopaketti luettavaksi! Saat sähköpostilla linkin lukusaliin ostamisen jälkeen.

2,90 €

Muhkeassa 140-sivuisessa lehdessä on koottuna kaikki, mitä tarvitset unelmiesi häiden järjestämiseen. Esittelemme vuoden kauneimman häämuodin ja trendit sekä paneudumme morsianten ja sulhasten tärkeimpiin kosmetiikkatuotteisiin. Oikeat häät -osiossa esittelemme enemmän erilaisia hääjuhlia kuin koskaan aikaisemmin! Vierailemme australialaisissa rantahäissä ja karkaamme kahden Venetsiaan.
Suosituissa lukujutuissamme sukellamme muun muassa hääpukusuunnittelijoiden maailmaan, juhlimme Espanjan auringossa, järjestämme vegehäät ja jututamme lukuisia hääalan ammattilaisia, joiden vinkeistä voit napata parhaat omaan päivääsi. Esittelemme myös paljon ideoita kattaukseen ja juhlapaikan koristeluun. Häämatkalla vierailemme jännittävässä Japanissa, salaperäisessä Montenegrossa sekä Tallinnassa.

Mennään naimisiin -lehti on täynnä inspiraatiota niin häätyyliin, juhlaan kuin järjestelyihinkin. Tätä tuhtia lukupakettia et saa mistään muualta!