TILAUSTYÖT

Kultaseppä Petri Pulliainen on erikoistunut korkealuokkaisiin tilauksesta tehtäviin vihki- ja kihlasormuksiin. Sormukset valmistetaan aina käsityönä.

Petrillä on yli 20 vuoden kokemus sormusten suunnitteluun ja laadukkaaseen valmistukseen. Ideaa ei ole pakko olla valmiina, Petri osaa kysyä oikeat kysymykset, jotta suunnittelu lähtee käyntiin.

Parille sormukset voivat olla joko identtiset tai sormuksissa voi olla joku yhteinen piirre. Sormusten aiheena voi olla harrastus, nimikirjaimet tai tärkeät päivämäärät.

Hinta: Hinnat määräytyvät materiaaleista ja tekotavoista. Yleisesti erikoisemmat terässormukset lähtevät 500 € ja sormukset kultasisuksilla lähtevät 1200 € ja siitä ylöspäin. Sormukset suunnitellaan budjettiin sopivaksi.

Arvioitu toimitusaika: 3kk – 2 vuoteen

Materiaalivaihtoehdot: Kullan eri sävyt, platina, 316L teräs, Damascusteräs ja musta zirkonium.

Tilaustapa: Lähetä sähköpostia pp@petripulliainen.com. Kerro ajatuksia millaisesta sormuksista pidät ja mitä mahdollisesti voisit haluta. Sovimme tapaamisen, jonka aikana pääsemme suunnittelemaan yhdessä sormusta. Viestiin voi lisätä aikataulua ja mahdollista budjettia.