Tammi Created Diamond - Luodut timantit

Eettistä, ekologista, ja kestävää kauneutta löydät nyt Created Diamond -timanttisormusmallistosta! Hyödynnä myös MESSUTARJOUKSEMME!

Tervetuloa sekä käden- että jalanjäljillemme ja tutustumaan Pretty-malliston sormuksiin ja koruihin luoduilla timanteilla!

Tammen Created Diamond -timantti on eettinen, ekologinen ja kestävä valinta kaikin puolin. Laboratoriossa luodulla timantilla on kaikki samat yksilölliset ominaisuudet kuin luonnosta louhitulla.

Olemme valinneetkin vain laadultaan erinomaisia kiviä, joissa huomioitu timantille tärkeimmät laatukriteerit. Ainoa ero luonnosta louhittuun timanttiin on alkuperä. Ulkönäössä ei voida havaita eroja. Tammen yli 0,3 ct Created Diamond -timantit ovat jokainen yksilöitä, ja jokaisella oma IGI-sertifikaatti.

Arvostatko kestäviä valintoja? Niin mekin! Tervetuloa tutustumaan lisää sivuillamme ja jälleenmyyjillämme.

Nyt voit hyödyntää myös messutarjouksemme verkkokaupastamme! Koodilla Häämessut2021 saat ostoksestasi -25 % alennuksen 31.5.2021 saakka. Messutarjous koskee kaikkia koruja ja sormuksiamme. Koskee normaalihintaisia tuotteita. Ei voida yhdistää muihin etuihin.