SUOKKO | Rika 0,73 ct

Rika on kaperunkoinen halo sormus. Puolikaraattinen keskuskivi on kehystetty pienemmillä briljanteilla ja runko kapenee keskikohtaan päin.

1 424,00 €

Rika sormukseen valitaan keskikivi aina erikseen timanttihakua käyttäen. Tässä Rika S A BR 50 33 sormuksessa on yhteensä 33 timanttia ja keskikivenä on 0,50 ct painoinen pyöreä briljantti. Runkomateriaalin voit valita viidestä eri jalometallista. 14 ja 18 ka kullan sävyt ovat valko-, kelta- ja rosakulta. Jos valitset rungon materiaaliksi platinan sen pitoisuus on 950/1000.

Keskikiveä kehystävät ja rungossa olevat timantit voit valita viidestä eri timanttilaadusta. Kaksi laaduista on alkuperältään synteettisiä eli tehdasvalmisteisia ja kolme luonnontimantteja. Hintavaihtoehtoja muodostuu tälle sormukselle kymmeniä, materiaali- ja timanttivalinnat vaikuttavat loppuhintaan. 1424 euroa on kokonaishinta sormukselle edullisimmillaan.

Myös keskikiven valinta vaikuttaa suuresti hintaan. Hintavertailua eri timanttien välillä voi tehdä sivullamme https://suokko.fi/pages/timanttihaku#/