Sinun sormuksesi tarina

Häämessutarjouksena Sinun Sormuksesi Tarina dokumentaarinen valokuvaus kaupan päälle, kun tilaat sormuksen toukokuun loppuun mennessä!

Voimme ikuistaa sormuksesi työstön valokuvakertomuksena kultasepän työpöydältä valmiiksi sormukseksi. Valokuvat eri työvaiheista ovat ihana muisto lisättäväksi hääkuva-albumiin. Saat myös laadukkaan valokuvan valmiista sormuksista jonka voit suurennuttaa vaikkapa tauluksi. Voitte käyttää sormuskuvia myös esimerkiksi hääkutsujen kuvituksena, vieraskirjan somistuksessa tai teettää niistä erilaiset kiitoskortit.

Kuvaamme jokaisen kuvan juuri sinun sormuksesi työstöstä. Kuvat ovat aitoja, oikeita työkuvia verstaaltamme. Valmiit sormukset valokuvataan studiossa. Halutessanne voitte toimittaa meille myös hääteemanne mukaista rekvisiittaa valokuvausta varten, kuten vaikkapa hääjuhlan somisteita tai asusteita. Otamme ilomielin vastaan myös toiveita kuvien sisällöstä ja tyylistä.

Tilatessasi sormuksen meiltä toukokuun 2020 loppuun mennessä mainitse "Häämessut Netissä" ja saat valokuvauksen kaupan päälle!