Lumoava Aarni kaulakoru

Näyttävä Aarni-kaulakoru on täydellinen hääkoru morsiamelle. Korun pituus on 46 cm, joten se sopii kauniisti pääntiestä avaramman hääpuvun kanssa.

499,00 €

Aarni on muotoilijamme Eelis Aleksin suunnittelema korusarja, josta löytyy koruja sekä naisille että miehille. Inspiraationsa korujen muotokieleen suunnittelija sai luonnosta, ja korun pinnasta tuleekin mieleen aarnimetsän taipuvien puiden muodostama siluetti horisonttia vasten.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja olemme kehittäneet tuotantommekin mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 93 prosenttia on kierrätettyä.
Verso on rodinoitu tummumisen ehkäisemiseksi, joten se säteilee kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.