Love -sormukset

Muistoja teistä kahdesta. Olisitko kiinnostunut luomaan aivan omanlaisen ja uniikin sormuksen muistoksi päivästä joka yhdisti teidät kaksi?

Meillä TT-Kullassa tehdään valmiiden mallien lisäksi uniikkeja tilaustöitä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ideoita sormukseen voi hakea esimerkiksi valmiista malleistamme.

Kuvan sormukset tehtiin tilaustyönä suoraan asiakkaalle. Pariskunta oli nähnyt www.tt-kulta.fi -sivumme ylälaidassa kuvan (voit käydä kurkkaamassa) vastaavanlaisista sormuksista ja he olivat ihastuneet näihin. Nämäkin sormukset tehtiin suoraan asiaakkaalle, ja lähtökohtana oli mallistossamme olemassa oleva sormus. Sormusmalli on kivetön, mutta ihastuttiin kaksiväriseen malliin. Tällöin hyödynneet perinnöksi jääneen rakkaan mummon vihkisormuksen suurta timanttia.

Ei hätää, mikäli perintökoruja ei löydy. Meiltä löytyy materiaalia ja voit yhdessä kultasepän kanssa suunnitella minkä kokoiset kivet olisivat sopivia juuri teille. Mahdollisesti juuri näitä raaka-aineita voi käyttää joskus lapsenlapsesi.

Ota epäröimättä yhteyttä niin tehdään teille Muistoja!