Keto

Keto sormus, 750 valkokultaa, värikkäät safiirit ja kirkkaat tw/vs timantit. Siro 2,5mm leveä sormus sopii niin kihlaksi kuin vihkisormukseksikin!

1 680,00 €

Kultaseppä Jussi Louesalmen (Au3 Kultasepät) Keto korumallistosta löydät unelmien vihkisormukset!
Keto korumallisto on monipuolinen, sormuksia on montaa eri leveyttä sirosta 2mm:stä näyttävään 6mm leveään. Jalokivien väritys on alkuperäisen malliston lisäksi muokattavissa omien mieltymysten mukaiseksi. Koruja tehdään myös täysin kirkkailla timanteilla. Mallistossa on myös korvakoruja ja kaulakoruja.
Metallivaihtoehtoina mallistossa ovat 750 valkokulta, keltakulta ja ruusukulta, sekä 950 platina. Keto sopii hyvin myös olemassaolevan sormuksen viereen.

Kaikki Keto sormukset tehdään tilauksesta juuri sinulle, jolloin ne sopivat täydellisesti sormeesi. Koru valmistuu 4 viikon päästä tilauksesta ja tällä hetkellä korujen toimitus vakuutetulla lähetyksellä on ilmainen.

Voit tilata oman Keto korun Au3 Kultaseppien putiikista Helsingistä, sähköpostitse, puhelimitse tai myös uudesta Au3 verkkokaupasta shop.au3.fi. Keto korujen jälleenmyyjät löytyvät Turusta, Lahdesta, Tampereelta ja Oulusta.