Keto

Keto sormus 750 valkokultaa, värikkäillä safiireilla ja tw/vs timanteilla. Ihastuttava Keto voitti Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun vuonna 2017!

2 890,00 €

Kultaseppä Jussi Louesalmen (Au3 Kultasepät) Keto sormus sai heti ympärilleen laajan korumalliston, josta jokainen löytää juuri sen oikean, itselle sopivan korun.
Keto mallisto on monipuolinen, sormuksia on montaa eri leveyttä sirosta 2mm:stä näyttävään 6mm leveään. Jalokivien väritys on alkuperäisen malliston lisäksi muokattavissa omien mieltymysten mukaiseksi. Koruja tehdään myös täysin kirkkailla timanteilla. Metallivaihtoehtoina ovat 750 valkokulta, keltakulta ja ruusukulta, sekä 950 platina. Keto sopii hyvin myös olemassaolevan sormuksen viereen.

Kaikki Keto sormukset tehdään tilauksesta juuri sinulle, jolloin ne sopivat täydellisesti sormeesi. Koru valmistuu 4 viikon päästä tilauksesta ja tällä hetkellä korujen toimitus vakuutetulla lähetyksellä on ilmainen.

Voit tilata oman Keto korun mm. Au3 Kultaseppien putiikista Helsingistä, sähköpostitse, puhelimitse tai Au3 verkkokaupasta shop.au3.fi. Keto korujen jälleenmyyjät löytyvät Turusta, Lahdesta, Tampereelta ja Oulusta.