Hääpaketti Luxe huoneessa

Hotel U14

Hääpaketti Luxe huoneessa

Tarkoinvalikoitu romanttinen hääpaketti täydelliseen hemmotteluun kylpyammeellisessa Luxe huoneessa. Anna meidän pitää huolta tärkeästä päivästänne.

360,00 €

Hääpakettimme on luotu ajatellen teidän tärkeää päiväänne.
Saatte huoneen käyttöönne jo klo 12 alkaen tai mahdollisuuden myöhäiseen saapumiseen silloin, kun teille parhaiten sopii. Juhlinnan lomassa syöminen saattaa hieman unohtua, joten juhlien jälkeen huoneessanne odottaa pientä iltapalaa nautittavaksi joko makeana tai suolaisena vaihtoehtona. Pakettiin sisältyy myös huonepalveluaamiainen sekä samppanjaa joko yksi iso pullo saapuessa huoneeseen tarjoiltuna tai huonepalveluaamiaisella tai vaihtoehtoisesti kaksi piccolo-samppanjaa jaettuna sekä saapumispäivälle että huonepalveluaamiaiselle. Hääyön kruunaa myöhäinen huoneenluovutus klo 14.

Suositussa ja tunnelmallisessa Luxe huoneessa on kylpyamme. Huonevarusteluun kuuluu myös 200cm leveä parivuode, nojatuoli tai sohva, capsule kahvikone sekä kylpytakki ja kylpytossut.

Varaa nyt unelmiesi hääpaketti sähköpostilla osoitteesta sales@hotelu14.fi. Muista mainita koodi "Häämessut netissä" ja tarjoamme häämessutarjoushinnat käyttöösi.