Hääviikonloppu Vaattungin Kämppäkartanolla

Viettäkää unelmienne hääviikonloppu Vaattungissa. Meiltä löydät tilat ruokailulle ja illanvietolle, catering-palvelut ja majoitusvaihtoehdot.

Voimme luoda erilaisia paketteja monenlaisiin juhliin. Kämppäkartanon koko alue majoituksineen on mahdollista saada myös täysin yksityiseen käyttöön. Ole rohkeasti yhteydessä myyntipalveluumme, niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti! Teemme mielellämme tarjouksen esimerkiksi myös hääkoristeluista, hääkoordinaattorin palveluista ja erilaisista ohjelmista, kuten wellness-hoidoista.

Peruspakettimme hääviikonlopulle sisältää perinteisen häämenun alkujuomineen, piha-alueen ja päärakennuksen juhlatilan yksityiseen käyttöönne klo 12-24 sekä kahden yön majoituksen hääparille upeassa Panorama Hutissa.

Peruspaketti 81,50€ / hlö (min. 30 henkilöä)

Pakettiin on mahdollista lisätä myös vihkipaikka, valokuvaus, rantasauna paljuineen, majoitus häävieraille ja erilaisia hemmotteluhoitoja. Kysy rohkeasti!

Messutarjous: tehdessänne alustavan varauksen välillä 22.-31.5.2020 viikonlopun häätilaisuudesta, tarjoamme morsiusparille hääyön upeassa Panorama Hutissa veloituksetta!