Tahtoon Hääsivu

Tahtoolla luot hetkessä upean hääsivun, jota voi käyttää perinteisen hääkutsun rinnalla hääinfona tai korvata sillä kokonaan kutsun!

Hääsivun rakentaminen on helppoa valmiiden pohjien avulla. Voit tehdä hääsivusta kuitenkin täysin omannäköisesi, koska sivua saa muokattua juuri niin paljon kuin haluat.

Sivulle voit lisätä valokuvia ja tarinoita hääparin matkasta, hääpäivälaskurin, majoitussuosituksia, ohjeita juhlapaikkaan saapumiseen tai ihan mitä vain haluat vieraille viestiä ennen juhlia. Kaikki hääinfo löytyy tyylikkäästi nettisivulta ja pysyy vierailla tallessa.

Tiesitkö, että vieraat voivat myös ilmoittautua hääsivun kautta? Samalla kysyt helposti kaikki lisätiedot allergioista ja ruokavalioista tai vaikka vieraan lempibiisistä. Lisäksi aina kun joku vieraista käy ensimmäistä kertaa hääsivulla tai lähettää ilmoittautumisen, saat siitä heti tiedon. Ei enää arvailua postin perillemenosta...

Hääsivun perusominaisuudet ovat ilmaisia. Lisämaksulla sivulle saa käyttöönsä paljon ihania ekstroja, kuten mm. omavalintaisen osoitteen, kuvagallerian, ja käännökset.

Aloita luomalla ilmainen tili!