Kynttilät

Kynttilät kruunaavat juhlan! GloLite on Maailman loistavin kynttilä, joka hohtaa upeasti koko kynttilämassan läpi patentoidun teknologiansa avulla.

9,52 €

Kynttilät kruunaavat juhlan! Ne luovat tunnelman ja antavat kaunista valoa juhlakattaukseen niin päivällä kuin illan hämärtyessä.

GloLite-kynttilöiden valmistusteknologia on patentoitu ja on todistettu, että GloLite-kynttilät tuottavat enemmän lumeneita (valovirran yksikkö) kuin minkään muun kilpailijan kynttilät. Huomaat silmiinpistävän eron laittaessasi tavallisen kynttilän palamaan GloLiten viereen. PartyLiten kynttilöiden kynttilämassa on parafiiniöljyn ja soijavahan sekoitusta ja se sulaa palaessaan kauttaaltaan.

GloLite-kynttilöitä on saatavana Kynttiläpurkkina (paloaika 50-60h), Pilarikynttilänä (paloaika 80-100h) sekä Suurina Tuikkivina (paloaika 8-11h). Kaikista löytyy tuoksuton vaihtoehto.

Lisäksi löydät tuoksuttomina myös Tuikkivat (paloaika 4-6h), Kattauskynttilät (paloaika 7-8h) sekä Votiivit (paloaika 8-11h).

Kaikista kynttilöistä -20% (alk. 9,52€) koodilla HÄÄMESSUT2020 verkkokaupassa 25.5. asti ja ILMAINEN toimitus noutopisteeseen yli 50€ ostoista 31.5. saakka.