Jättivanne 60 cm koristeineen

60 cm Metallinen jättivanne, pitkä murattiköynnös, kolmihaarainen murattioksa, valkoisia ruusuja 3 kpl, tyllinauhaa 3 m, puolalankarulla.

34,00 €

NYT HÄÄMESSUTARJOUKSENA JÄTTIVANNE 60 CM KORISTEINEEN! Jättivanteeseen rakennettu kranssi on näyttävä ja edullinen koriste häihin. Metallinen jättivanne on myös helppo valmistaa, kuljettaa ja kevyt ripustaa. Paketti sis. 60 cm metallivanteen, 180 cm pitkän murattiköynnöksen, kolmihaaraisen murattioksan, kolme kermanvalkoista ruusua, 3 metriä tyllinauhaa ja rautalankarullan. Teemme rusetin valmiiksi halutessasi! Valitse nauhan väriksi joko puhdas valkoinen tai kermanvalkoinen.

Jättivannekranssin valmistusohje löytyy kranssit.fi-verkkokaupasta. Rusetin teko-ohje löytyy Youtubesta Kranssit.fi-kanavalta ja Kranssit.fi facebook-sivuilta.
VINKKI: Jättivanteen voi ripustaa myös vaaka-asentoon pöydän päälle, jolloin siihen voi kiinnittää erilaisia roikkuvia koristeita. Häiden jälkeen vanteesta saa kotiin kauniin somisteen, joka kestää hyvänä vuosia. Jättivanteeseen voi valmistaa myös makramee-töitä. Ideoita löytyy lisää Kranssit.fi-verkkokaupan ideagalleriasta ja somestamme.