After Dark -somisteet

Intensiivistä mustaa ja salaperäistä valoa juhlaan luovat After Dark -sarjan somisteet, joista kynttilänvalo hehkuu upean kukkakuvion läpi.

15,90 €

After Dark vie nimensä mukaisesti tunnelman pimeän laskeutumisen jälkeiseen aikaan, kun tunnelma muuttuu intensiiviseksi. Mustanpuhuvat After Dark -somiste ja -hurricane heräävät eloon kynttilänvalosta ja upeat kukkakuviot ilmestyvät näkyviin luoden mystistä tunnelmaa. After Dark -somiste Suurelle tuikkivalle antaa myös kaunista hopean hohdetta juhlaan.

After Dark -hurricane pitää sisällään telineen Tuikkiville, mutta koko juhlan ajaksi yhtäjaksoista tunnelmaa ja Maailman loistavimman kynttilän valoa luo GloLite Kynttiläpurkki, jonka paloaika jopa 60 tuntia.

After Dark -somisteeseen soveltuvat Tuikkivat sekä Votiivit. Votiiveilla paloaika on jopa 11 tuntia. After Dark -somiste Suurille Tuikkiville on laakeampi ja ilman kukkakuviota. Sen sisäpinta on hopeanhohtoinen. Suuret GloLite Tuikkivat palavat jopa 11 tuntia, joten tunnelma on taattu koko illaksi.

Tuotteiden hinnat alkaen 15,90€. -20% messualea norm.hinnoista verkkokaupassa koodilla HÄÄMESSUT2020 voimassa 25.5. saakka.