Flowers with love

Flowers with love- on kukkapaketti Sinulle DIY-hääkoristelun ystävä! Näillä kukilla saat toteutettua itse kukkakoristelut floristin vinkeillä.

480,00 €

Sinun hääpäiväsi unelma on kauniit kukkakoristelut juhlapöydissä. Kukkakoristeluiden tekeminen on rentouttavaa puuhaa yhdessä.

Haluat trendikkäät kukat ja et ehkä kuitenkaan tunne niin hyvin kukkia, että osaisit niitä tilata kukkakaupasta. Ei hätää! Tämä paketti on 30-50 henkilön juhliin sopiva ja koristat vielä noutopöydän tai hääparin pöydän mukavasti.
Kukkasuunnitelma onnistuu Tanjan ammattitaidolla ja sinun toiveitasi kuunnellen. Saat kukkaehdotuksen hääjuhliesi tyyliin sopien ja ohjeet kukkien käsittelylle ja toteuttamiselle. Näin voit tehdä kukkahaaveesi todeksi ja teet persoonalliset juhlakukat jotka muistetaan.

Floramore on spesialisti myös luonnonmateriaaleissa sekä kesäkaudella myös omat kotimaiset kesäkukat valikoimissa, joten monenlaiset kukkahaaveet voivat toteutua.

Pakettiin kuuluu kukkatyylistänne riippuen (koristelu on suunniteltu 8 henkilön pöytiä ajatellen, mutta muokataan tarpeisiinne)
-kukkia kuuteen juhlapöytään
-hääparin pöydän kukat
-kukat noutopöytään