YUMI™ LASHES -ripsien kestotaivutus

YUMI Lashes on kuin ripsienpidennys, mutta ilman liimaa ja lisäosia! Helpota arkeasi ja näytä freesiltä jo heti aamusta!

YUMI™ Lashes-ripsien kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Voit unohtaa joka aamuisen ripsien taivuttelun.

YUMI ripset ovat elastiset ja niitä voi hieroa, niillä voi saunoa, uida, käyttää vedenkestäviä meikkejä/ meikinpoistoaineita jne. joten kyseessä on siis todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille! YUMI™ Lashes kestotaivutus sisältää ripsien kestovärjäyksen ja tulos kestää ripsissä n. 8-10 viikkoa.

YUMI Lashes hoito kestää vain 60 minuuttia ja samalla hoitokerralla voidaan myös muotoilla & kestovärjätä kulmasi tai voit yhdistää ripsikäsittelyyn YUMI Brows -kulmien liftauksen/ laminoinnin !

YUMI™ BROWS
YUMI™ Brows -menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4–6 viikkoa. Kulmakarvojen laminointi on vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen.
YUMI Lashes & Brows yht. 120 €