Miraque Premium Magneettiripset

Laadukkaat Miraque Premium Magneettiripset -20%! Lisäksi koodilla: HÄÄMESSUTNETISSÄ saat hemmottelevan yllärilahjan sekä ilmaiset toimituskulut!

39,20 €

Elämäsi juhlahetkiin laadukkaat Miraque Premium Magneettiripset! Ripset täydentävät niin luonnollisen kuin näyttävämmän meikin nopeasti ja turvallisesti ilman allergisoivia liimoja. Miraque Premium Magneettiripset pysyvät paikoillaan säällä kuin säällä ja ne kestävät myös ilon kyyneleet. Ripset säilytetään rasiassaan käyttöjen välissä, jolloin ne pysyvät kauniin ja voit käyttää niitä lukuisia kertoja.

Jos magneettiripset eivät ole sinulle tutut ja olet epävarma niiden hankkimisesta verkkokaupasta niin silloin sinua auttavat koulutetut jälleenmyyjämme ympäri Suomen. Heiltä voit varata itsellesi opastusajan, jolloin ensin valitaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva ripsimalli. Sitten koulutettu jälleenmyyjämme opastavat sinua käyttämään magneettiripsiämme oikeaoppisesti ja saat parhaimmat niksit ja vinkit niiden käyttöön. Kun osaat käyttää ripsiä heti oikein saat niille pidemmän käyttöiän!

Messujen ajan olemme aktiivisia omilla somekanavoillamme ja autamme myös mielellämme!