Complete for me

Upea tuote miesten ihonhoitoon. Sulhasen iho kerralla kuntoon Complete öljypuhdistuskakun kanssa. Kakku puhdistaa ihon ja hoitaa epäpuhtauksia pois.

29,95 €

Kehitimme miehille oman öljypuhdistuskakun- Complete puhdistaa, tasapainottaa sekä rauhoittaa ihoa. Complete – miehen ihonhoito hoituu yhdellä tuotteella nopeasti, tehokkaasti ja miellyttävästi. Miesten iholle (miesten iho on keskimäärin rasvaisempi sekä paksumpi kuin naisten iho) suunniteltu 100-prosenttisen luonnollinen, vegaaninen sekä säilöntäaineeton Complete on lempeä, tehokas ja miehekkään tuoksuinen. Complete sisältää paljon iholle tärkeitä antioksidantteja, superfoodeja, vitamiineja sekä hyviä rasvahappoja.

Yhtenä aktiiviraaka-aineena Completessa on suomalainen koivun hiili. Hiili imee rasvaa, puhdistaa sekä tekee ihon mattapintaiseksi. Aasiassa hiiltä on käytetty ihonpuhdistuksessa jo vuosisatojen ajan Aasiassa.

Hamppuöljyn rasvahapon rakenne on optimaalinen iholle- rasvahapot (omega-3 ja omega-6) ovat optimaalisessa 1:3 suhteessa. Tämä voi auttaa vähentämään aknen, ihottuman ja psoriasiksen oireita.

Completen eteeristen öljyjen (mm. Seetri ja kardemumma) synergia on ta